Referenssit

Sonepar

Sonepar Suomi Oy on Suomen johtava sähkö-, tele- ja automaatiotuotteiden toimittaja. Sonepar palvelee urakoinnin, teollisuuden ja sähkönjakelun asiakasyrityksiä monikanavaisesti ja paikallisesti 36 toimipisteessä. Tarjoamme asiakkaillemme tarkkaan mietittyjä palveluratkaisuja, takuuvarmaa logistiikkaa, valikoituja tuotemerkkejä ja parasta osaamista. Kansainvälinen Sonepar-konserni on maailman johtava sähkötarviketoimittaja, jonka liikevaihto on noin 26.4 mrdEUR. Henkilöstöä on n. 45 000 yli 40 maassa.

Kukkatoimitus

Helsingin Kukkatoimitus on koristekasvien tukkumyyntiin, maahantuontiin ja ulkomaan vientiin erikoistunut perheyritys.  Hankimme kukat luotettavilta toimijoilta ympäri maailmaa ja toimitamme ne täsmällisesti ovelle asti. Toimintamme käynnistyi vuonna 1993, minkä jälkeen olemme saavuttaneet vankan aseman niin kotimaassa kuin tärkeimmissä vientimaissamme Venäjällä ja Baltian maissa. Yrityksen liikevaihto on noin 33 miljoonaa euroa. Suomessa palvelemme tällä hetkellä kuudella paikkakunnalla – Helsingissä, Oulussa, Tampereella, Kuopiossa, Seinäjoella ja Vantaalla – ja tavoitteemme on laajentaa toimintaa jatkuvasti. Osaavia työntekijöitä palveluksessamme on noin 100.

Matkahuolto

Oy Matkahuolto Ab on 28. päivänä tammikuuta 1933 perustettu yksityinen bussiliikenteen palvelu- ja markkinointiyritys. Yhtiön pääliiketoiminta-alat ovat Matka- ja Pakettipalvelut. Lisäksi yhtiö harjoittaa kahvila- ja kioskitoimintaa. Yhtiön omistavat suomalaiset yksityiset bussiyritykset. Yhtiön palveluksessa on noin 700 henkilöä. Pakettipalvelut: Matkahuolto pitää yllä ja kehittää valtakunnallista bussiliikenteen aikataulutettuun reittiverkostoon perustuvaa reaaliaikaista paketinkuljetusjärjestelmää, jota täydennetään nouto- ja jakelupalveluilla sekä tarvittaessa muilla kuljetuksilla. Paketteja voi lähettää Matkahuollon kautta kaikkialle Suomeen ja Ahvenanmaalle sekä yhteistyössä DHL Expressin kanssa ympäri maailmaa.

TEIPPI-Z

Teippi-Z Oy on vuonna 1992 perustettu monipuolinen mainosalan palvelutalo. Liikeideamme on palvella pääkaupunkiseudun yrityksiä heidän myynti- ja markkinointitarpeissaan. Olemme erikoistuneet kaiken markkinointiin ja mainontaan liittyvään pinnan tulostukseen ja tuotantoon. Huolehdimme myös asiakkaidemme materiaalilogistiikasta ja varastoinnista.

Teidän yrityksenne

Tähän sopisi kertomus kuljetusliiketoimintanne kehityksestä, kustannussäästöistä ja hyvistä asiakaskokemuksista. Jos ylläolevat uskoutuvat suosittelemaan yhteistyötä, niin se kertoo jo paljon. Oli yrityksenne kuljetustoiminta missä mallissa tahansa, niin aina on hyvä aika kartoittaa parempia ja kannattavampia toimintamalleja. Kutsu meidät kahville, jos haluat ottaa seuraavan askeleen kohti tämän päivän logistiikkaa.